Tik pačioje rungtynių pradžioje ASVEL galėjo pasidžiaugti nedidele persvara, o tuomet tvirtai žaidimo vadžias į savo rankas paėmę „Monaco“ krepšininkai antrojo kėlinio viduryje ėmė tolti nuo varžovų.

Prie to labiausiai prisidėjo D. Motiejūnas ir Mike'as Jamesas, iki didžiosios pertraukos pelnę po 13 taškų.

„Monaco“ apsukų nemažino ir paskutiniame kėlinyje skirtumą padidino iki 24 taškų (89:65). Likęs laikas buvo tik formalumas.

D. Motiejūnas per 23 min. nugalėtojams pelnė 22 taškus (9/10 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai, 1/3 baudos), atkovojo 4 kamuolius, kartą suklydo, blokavo metimą, išprovokavo 5 pražangas ir surinko 27 naudingumo balus.

Šį sezoną rezultatyviau D-Mo žaidė tik rungtynėse su Berlyno ALBA, kur pelnė 23 taškus. Antradienį aukštaūgis pagerino savo naudingumo rekordą šį sezoną Eurolygoje. Iki šiol lietuvis daugiausiai buvo surinkęs 22 naudingumo balus dvikovoje su Stambulo „Anadolu Efes“.

„Tai pirmiausiai yra komandos pergalė. Esame laimingi, kad laimėjome. Mūsų tikslas – TOP 8 ir žaidimas atkrintamosiose varžybose. Su nekantrumu laukiame kitų rungtynių su „Zenit“, kausimės dėl pergalės“, – po dvikovos kalbėjo D-Mo.

ASVEL: Marcos Knightas 19 (9 atk.k.), Dylanas Osetkovskis 15, Elie Okobo 10.

Monaco“: Donatas Motiejūnas 22, Dwayne'as Baconas 21, Mike'as Jamesas 20, Alpha Diallo 17 (10 atk.k., 29 naud.b.), Yakuba Outtara 10.

Kitas rungtynes „Monaco“ ketvirtadienį svečiuose žais su Sankt Peterburgo „Zenit“.

Kitose nukeltose rungtynėse antradienį Milano „Armani“ (12-6) namie 84:76 (22:24, 16:16, 22:19, 24:17) nugalėjo Berlyno ALBA (6-12) ekipą.

Atkakliai vykusioje akistatoje Milano komandos pranašumas ėmė ryškėti tik paskutiniame kėlinyje. Tuomet „Armani“ sugebėjo atsiplėšti nuo varžovų, padidinti skirtumą iki dviženklio (80:67) ir švęsti 12-ą pergalę.

Armani: Luigi Datome 15, Kyle'as Hinesas 12, Giampaolo Ricci ir Nicolo Melli (9 atk.k. )po 10, Sergio Rodriguezas 9 (9 atk.k.), Kalebas Tarczewskis 8.

ALBA: Maodo Lo 13, Yovelis Zoosmanas 10, Luke'as Sikma ir Tamiras Blattas po 9, Oscaras Da Silva 8.

Kitas rungtynes Ettore Messinos auklėtiniai penktadienį žais Maskvoje su vietos CSKA.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)