„Megabolt“ pirmavo tik pačioje rungtynių pradžioje, o tuomet iniciatyvą perėmusi Trevizo komanda buvo priekyje visą likusį rungtynių laiką.

Didžiausias skirtumas tarp komandų buvo 16 taškų.

T. Dimša buvo vienas rezultatyviausių žaidėjų nugalėtojų gretose.

Lietuvis per 33 min. pelnė 18 taškų (2/3 dvitaškiai, 3/7 tritaškiai, 5/6 baudos), atkovojo 6 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, triskart suklydo ir surinko 20 naudingumo balų.

Tiek pat taškų surinko DeWayne'as Russellas, o rezultatyviausiai žaidė Matteo Imbro – 19 taškų. Lavrijo ekipai 18 taškų pelnė Vasilis Mouratas.

Trevizo „Nutribullet“ antrajame varžybų etape žais J grupėje su Manresos BAXI, Bursos „Tofaš“ ir Stambulo „Daruššafaka“ komandomis.

Vilniaus „Rytas“ antrajame varžybų etape L grupėje žais su Strasbūro SIG (Prancūzija) ir Sombathėjaus „Falco“ (Vengrija) komandomis.

Paskutinis sostinės ekipos varžovas paaiškės po trečios turkų Izmiro „Karšiyaka“ ir ispanų Tenerifės „Lenovo“ akistatos pereinamojo etapo serijoje.

Antradienį Izmiro „Karšiyaka“ namie 88:80 įveikė Tenerifės „Lenovo“ ir išlygino serijos iki 2 pergalių rezultatą 1:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)