Citadele Karaliaus Mindaugo taurės rungtynėms su Jonavos „CBet“ ir Eurolygos mačui su Stambulo „Fenerbahce“ besiruošiantys žalgiriečiai profilaktiškai testavosi pirmadienį.

Sulaukus teigiamų rezultatų papildomi testai visiems komandos nariams buvo atlikti ir antradienį. A. Milakniui, T. Websteriui ir P. Jankūnui jie parodė teigiamus rezultatus. Visi trys žalgiriečiai yra izoliuoti nuo komandos ir praleis artimiausias rungtynes.

Kitų komandos narių abiejų testų rezultatai buvo neigiami.

Pagal galiojantį Eurolygos COVID-19 saugumo protokolą, patvirtintą Lietuvos atsakingų institucijų, vakcinuotiems komandos nariams, sulaukus neigiamų testų rezultatų, izoliuotis nereikia.

Žalgiriečiai išbėgs į aikštelę antradienio vakarą Garliavoje įvyksiančiose Citadele Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio rungtynėse, kurioms registruotas bus ir „Žalgirio“ dubleriuose rungtyniaujantis Titas Sargiūnas.

Šį ketvirtadienį Stambule 19.45 val. numatyta „Žalgirio“ ir „Fenerbahče“ dvikova.

Varžovų gretose COVID-19 pirmasdienį diagnozuotas strategui Aleksandrui Džordževičiui.

„Žalgiris“ prieš „Fenerbahče“ yra iškovojęs vieną iš savo vos trijų Eurolygos pergalių šį sezoną – lapkritį kauniečiai namie triumfavo 86:75. Tiesa, turkai laimėjo penkis iš pastarųjų šešių savo mačų ir turnyrinėje lentelėje pakilo į devintąją vietą.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)