Atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse sekmadienį šiauliečiai svečiuose 92:86 įveikė favorite laikytą Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ komandą bei eliminavo ją bendru 9 taškų skirtumu.

A. Sireika po rungtynių į spaudos konferenciją atėjo permirkęs – rūbinėje strategas gavo pergalingą auklėtinių dušą.

„Suprantu, kodėl jie pila vandenį treneriui ant galvos. Matyt jie labai džiaugiasi. Aš taip pat. Tai didžiulis įvykis Šiaulių krepšiniui“, – sakė A. Sireika.

Finalo ketvertas Vilniuje vyks vasario 19-20 dienomis, o jame šiauliečiai susitiks su Kauno „Žalgirio“ ir Jonavos „CBet“ poros nugalėtojais.

Kad ir su kuo teks kovoti, „Šiauliai-7bet“ varžysis tik dėl pergalės. Pasak A. Sireikos, kitokių minčių ir būti negali.

„Neseniai žaidėme su „Žalgiriu“ ir rungtynės nebuvo beviltiškos. Nesame „Žalgirio“ lygio, bet kai žaidžiamas tik vienas mačas, tai duoda šansą silpnesnėms komandoms.

Vieneriose rungtynėse gali fantastiškai kristi, gali fantastiškai apsiginti. Mes norime būti tokie“, – kalbėjo Šiaulių ekipos vairininkas.

Po svarbios pergalės sekmadienį šiauliečius socialiniame tinkle pasveikino ir buvęs komandos žaidėjas Mindaugas Kuzmiskas.

„Antanas Sireika dar kartą parodė aukščiausią lygį. Sveikinimai!“, – rašė Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)