Paaiškėjo, kad dėl traumos daugiau nei mėnesiui iš rikiuotės iškrito vienas iš svarbiausių komandos žaidėjų – aukštaūgis iš Senegalo Maurice'as Ndouras. Kaip skelbia „Ryto“ klubas, krepšininkui diagnozuotas antrojo laipsnio kirkšnies raumens plyšimas, rebilitacija po tokios traumos truks 4-6 savaites.

Traumos pobūdis krepšininkui nustatytas po magnetinio rezonanso tyrimo.

Tai reiškia, kad vienu iš „Ryto“ lyderių tapęs M. Ndouras bus priverstas praleisti ne tik dalį FIBA Čempionų lygos antrojo grupių etapo turnyro rungtynių, bet ir, greičiausiai, Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto kovas. Finalo ketvertas Vilniuje vyks vasario 19-20 dienomis.

Tiesa, „Ryto“ komandos dar laukia atsakomosios ketvirtfinalio etapo rungtynės namie su Alytaus „Dzūkija“, tačiau po pirmojo mačo Giedriaus Žibėno auklėtiniai turi 14 taškų pranašumą.

Primename, kad su M. Ndouru „Rytas“ neseniai pratęsė sutartį – ji galios iki šio sezono pabaigos.

FIBA Čempionų lygos grupės kovas vilniečiai pradės sausio 26 d. namie su Strasbūro SIG.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)