Namie „Parma“ (2/1) gana nelauktai 88:91 (17:24, 28:21, 23:15, 20;31) nusileido „ZZ Leiden” (2/1) ekipai iš Nyderlandų.

Per paskutines keliolika sekundžių Permės ekipos žaidėjai keletą kartų atakavo iš trijų taškų zonos ir turėjo galimybę tiek persverti, tiek išlyginti rezultatą, bet netaiklūs buvo ir Jevgenijus Voronovas, ir Jeremiah Hillas.

Amerikietis ir rusas tarp pralaimėjusiųjų buvo rezultatyviausi – pelnė po 19 taškų.

Tuo metu abu lietuviai – Adas Juškevičius ir Eigirdas Žukauskas – surinko po 11 taškų. Adas per 23 min. taip pat atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 2 kamuolius atkovojo ir 5 kartus suklydo, o Eigirdas per 22 min. 2 kartus sėkmingai asistavo komandos draugams.

„ZZ Leiden“ komandai, kuriai taip pat atstovauja du Lietuvos krepšininkai, Einaras Tubutis per 31 min. surinko 19 taškų (6/8 dvit., 2/5 trit., 1/2 baud.), atkovojo 10 kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo, 2 metimus blokavo ir susitikimą baigė su 29 efektyvumo balais.

Pažymėtina, kad 23-ejų vidurio puolėjas iki šių rungtynių FIBA Europos taurėje vidutiniškai pelnė po 7,6 taško ir rinko po 10,8 naudingumo balo.

Arūnas Mikalauskas per 26 min. pridėjo 9 taškus ir 5 atkovotus kamuolius.

Šioje grupėje taip pat žaidžia Varšuvos „Legia“ (Lenkija) ir „medi Bayreuth“ (Vokietija) ekipos. Į ketvirtfinalį pateks 1-2 vietas po dviejų ratų užėmusios komandos.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)