Sausio 13 diena žalgiriečiams bus laisva, nes Belgrado komandos gretose išplitus koronavirusui serbai į Kauną neatvyks. Ši dvikova nukeliama.

Tokiu būdu šią savaitę kauniečiai šiame turnyre į aikštę išbėgs tik vieną kartą – antradienį svečiuose su Miuncheno „Bayern“.

Beje, tai jau trečios iš eilės žaliai-baltų namų rungtynės, kurias Eurolyga atideda. Prieš tai laikinojoje sostinėje taip ir nebuvo sulaukti Milano „Armani Olimpia“ ir Pirėjo „Olympiakos“ klubai bei nukelta akistata išvykoje su su Atėnų „Panathinaikos“. Visais atvejais sveikatos problemos kankino varžovus.

Turnyro organizatoriai jau paskelbė porą naujų datų nukeltiems „Žalgirio“ mačams: akistata su PAO suplanuota sausio 26 d., o su Dizaineriais – vasario 8 d.

Nors ketvirtadienį ir penktadienį bus rengiamas jau 21-asis turas, „Žalgirio“ sąskaitoje šiuo metu tik 16 rungtynių – mažiausiai iš visų dalyvių.

17-ąsias viliamasi sužaisti antradienį Vokietijoje su bavarais.

„Labai tikiuosi, kad šios rungtynės galų gale įvyks. Pats asmeniškai jų labai laukiu, mums jos tikrai svarbios“, – teigia treneris Jure Zdovcas.

Rudenį pirmojo rato rungtynes Kaune žalgiriečiai Andrea Trinchieri auklėtiniams pralaimėjo po atkaklios kovos – 73:75, nors pirmoje mačo pusėje turėjo dviženklį pranašumą.

Dabar kauniečiai Eurolygoje yra patyrę tris pralaimėjimus paeiliui. Lygiai taip pat – ir Miuncheno komanda, kuri savo ruožtu paskutinį sykį Eurolygos rungtynes žaidė gruodžio 23-ąją.

„Žalgiris“ turnyro lentelėje yra paskutinis, 18-as. Vienu maču daugiau sužaidusi ir keturiomis pergalėmis daugiau turinti Miuncheno ekipa užima 11-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)