Ketvirtadienį Ispanijoje sužaitos paskutinės pirmojo etapo B grupės rungtynės, kuriose Manresos BAXI namie 85:90 nusileido Jeruzalės „Hapoel“ krepšininkams.

Šis rezultatas galutinai sudėliojo į vietas B grupės komandas, o „Rytą“ dominančią trečiąją poziciją galų gale užėmė Turkijos atstovai – Izmiro „Karšiyaka“ krepšininkai.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Būtent jie pereinamojo etapo serijos iki dviejų pergalių rungtynėse žais su Tenerifės „Lenovo“ (Ispanija) ekipa. Seriją laimėjusi komandą papildys L grupę, kurioje varžovų laukia „Rytas“ ir Sombathėjaus „Falco“ (Vengrija) komandos.

Ketvirta komandą į šią grupę pateks iš Strasbūro SIG (Prancūzija) ir Salonikų PAOK (Graikija) poros. Pirmosios serijos rungtynės tarp šių ekipų jau sužaistos – SIG namie sutriuškino varžovus 105:78 ir pirmauja 1-0.

„Rytas“ antrą etapą pradės sausio 26 d. namuose būtent su PAOK ir SIG poros nugalėtojais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)