Apie žinomo verslininko projektą prabilo Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenos vadovas Andrius Žiauberis.

„Taip, jau greitai Vilniuje turėsime naują, modernią ir labai ambicingą krepšinio komandą. Dideli tikslai komandai bus keliami nuo pat pirmos dienos, todėl Lietuvos rinka klubas tikrai neapsiribos. Klubas bus paremtas inovatyviausiais technologiniais sprendimais ir tvariu investavimo verslo modeliu.

Sirgalių bendruomenė bus kertinis klubo veiklos akmuo, todėl nuo pat pradžių bus kuriama krepšinio bendruomenė, kuri prisidės tiek prie klubo kūrimo, tiek prie jo valdymo. Taip pat aktyviai planuojami krepšinio eksporto elementai. Apie būsimą klubą netrukus viską sužinosite, tačiau galiu atskleisti, jog tai vienas ambicingiausių projektų, prie kurio yra tekę prisiliesti“, – pasakojo jis.

Primename, kad kiek anksčiau „Delfi TV“ laidoje „Pokalbis su Daiva Žeimyte“ apie šį sumanymą plačiau kalbėjo ir pats G. Žiemelis.

Tuomet jis teigė, kad norėtų, jog komandos branduolį sudarytų 5-6 pajėgūs lietuviai ir 5-6 legionieriai.

„Reikia padaryti projektą, kuris neiššautų vienai dienai, o užpildytų arenas, padarytų stiprią fanų bazę. Ir ta bazė turi būti ne tik Lietuvoje, mums reikia eksportuoti krepšinį“, – tikino verslininkas, užsiminęs apie plačias Sakartvelo, Ukrainos, Baltarusijos ir netgi Islandijos krepšinio gerbėjų rinkas, neturinčias komandų elitinėse lygose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)