Dėl šios priežasties Citadele KMT ketvirtfinalio rungtynės Jonavos „CBet“ – Kauno „Žalgiris“, turėjusios vykti sausio 5 d., yra nukeliamos į sausio 9 d., rungtynių laikas bus paskelbtas vėliau.

Atsakomosios rungtynės bus sužaistos sausio 16 d. Garliavoje. Seriją bendru rezultatu laimėjusi komanda pateks į 2022 m. Citadele Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą, vasario mėnesį vyksiantį Vilniuje.

Taip pat „Betsafe-LKL“ rungtynės tarp Jonavos „CBet“ ir Vilniaus „Ryto“, turėjusios vykti sausio 8 d., yra nukeliamos. Nauja rungtynių data bus paskelbta artimiausiu metu.

Šiuo metu taip pat laukiama Klaipėdos „Neptūno“ komandos papildomų testų rezultatų. Prieš tai klaipėdiečių ekipoje nustatyti 6 COVID-19 atvejai. Keturi žaidėjai ir du personalo darbuotojai sulaukė teigiamų testo rezultatų.

Primename, kad „Žalgirio“ tvarkaraštis dėl koronaviruso pandemijos ir perkeliamų rungtynių yra visiškai susijaukęs. Kauniečiai nežaidė trejų paskutinių Eurolygos rungtynių, o jas perkėlus iš viso sausio ir vasario sandūroje žalgiriečiai per 16 dienų sužais 8-erias rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)