Jis keičia iki šiol laikinai pareigas ėjusį Vidą Ginevičių, kuris lieka darbuotis komandoje trenerio asistentu.

„Priėmėme svarbų ir reikšmingą sprendimą, galvodami apie ilagaikę klubo perspektyvą, – kalbėjo klubo direktorius Adomas Kubilius. – Trenerių štabą stipriname griežtu ir daug patirties darbe su jaunimu sukaupusiu specialistu ir tikime, kad dabar klube pavyko suformuoti tvirtą trenerių kolektyvą, kuris padės jauniems žaidėjams tobulėti tiek individualiai, tiek lipdytis kaip tvirtai komandai. Dėkojame Vidui už gerą darbą būnant laikinuoju vyriausiuoju treneriu, tikime jo potencialu, ir džiaugiamės kad jis lieka dirbti mūsų komandos gretose.“

Pastaruosius du metus T. Gaidamavičius vadovavo Klaipėdos „Neptūno“ komandai, o prieš tai tris sezonus buvo jos dublerių komandos – „Neptūno-Akvaservis“ vyriausiuoju treneriu. 2017-2018 metų sezone su jaunaisiais krepšininkais strategas triumfavo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate.

Taip pat 2019 metais T. Gaidamavičius vadovavo Lietuvos 18-mečių jaunimo rinktinei Europos čempionate, o 2020-ųjų metų vasarą buvo paskirtas vyriausiuoju Lietuvos (U-20) vaikinų rinktinės treneriu.

Komanda taip pat atsisveikina su ilgamečiu asistentu bei šį sezoną vyriausiojo trenerio poste debiutavusiu prieniečiu Mariumi Leonavičiumi. Klubas dėkoja už darbą ir atsidavimą komandai bei linki kuo didžiausios sėkmės ateityje.

Per 13 sužaistų rungtynių šiame LKL sezone Prienų ekipa yra iškovojusi vos vieną pergalę. Artimiausias prieniečių varžovas – Šiaulių „Šiauliai-7bet“ komanda, su kuria „Labas GAS“ krepšininkai susigrums jau sausio 4 d. Šiauliuose.