Paskutinę spalio dieną į Lietuvą atvykęs puolėjas „Žalgirio“ gretose Eurolygoje iš viso sužaidė 9 rungtynes, per kurias rinko po 3,9 taško ir po 1,2 atkovoto kamuolio.

Geriausios jo rungtynės – pergalinga dvikova su Stambulo „Fenerbahče“, kurioje pelnė 13 taškų.

„Betsafe-LKL“ čempionate Z.Dragičius ant parketo pasirodė 4 rungtynėse, kuriose pelnydavo po 6,3 taško ir atkovodavo po 3 kamuolius.

Kauno „Žalgiris“ dėkoja Z.Dragičiui už darbą ir linki geros kloties tolimesnėje karjeroje. Į atsilaisvinusią vietą Kauno klubas naujo žaidėjo šiuo metu neieško.

Slovėnas Eurolygoje iš viso žaidė 7 sezonus. Po karjeros pradžios gimtosios Slovėnijos komandose, vėliau jis 2013 m. debiutavo stipriausioje Europos lygoje Malagos „Unicaja“ gretose, žaidė Maskvos srities „Chimki“, Milano „Olimpia Armani“ ir Stambulo „Anadolu Efes“ ekipose. Z. Dragičius turi ir NBA patirties – 2014–2015 m. jis rungtyniavo Finikso „Suns“ ir Majamio „Heat“ komandose

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)