Kauno „Žalgirio“ krepšininkai antrą savaitę iš eilės nesužais Eurolygos rungtynių.

Nuvykę į Atėnus, kur Eurolygos 18-ojo turo dvikovoje turėjo susitikti su „Panathinaikos“ komanda, žalgiriečiai prieš pat rungtynes sužinojo, kad dėl naujų COVID-19 atvejų varžovų stovykloje mačas yra nukeliamas į vėlesnę datą.

„Žalgirio“ treneriai ir krepšininkai šią informaciją sužinojo dar viešbutyje ir ruoštis rungtynėms į areną neišvyko. Derinama, kad žalgiriečiai į Lietuvą galėtų grįžti anksčiau nei buvo planuota.

Jau anksčiau „Panathinaikos“ komandoje buvo fiksuoti šeši teigiami COVID-19 atvejai, o ketvirtadienį buvo paskelbta apie dar 3 naujus susirgimus.

Pagal Eurolygos taisykles kiekvienas mačas daugiausiai tris kartus gali būti nukeltas į laisvas datas. Eurolyga informuos apie naują datą, kai ją suderins su abiem klubais.

Praėjusią savaitę neįvykusios Eurolygos 17-ojo turo rungtynės tarp Kauno „Žalgirio“ ir Milano „AX Armani Exchange“ komandų buvo perkeltos į vasario 8-ą dieną.

Taip pat paaiškėjo, kad šios savaitės (Eurolygos 18-o turo) rungtynės tarp Milano „Armani“ ir Berlyno ALBA vyks kitų metų sausio 18-ą dieną.

Į vasario 8-ą dieną nukelta ir dvikova tarp Stambulo „Fenerbahče“ ir Madrido „Real“, turėjusi vykti šią savaitę.

Eurolygos drausmės komitetas ketvirtadienį dar paskelbė nuobaudas Atėnų „Panathinaikos“ klubui.

Eurolyga įpareigojo sumokėti klubą už taisyklių pažeidimus praėjusią savaitę vykusiose rungtynėse tarp „Panathinaikos“ ir Pirėjo „Olympiakos“ komandų. Graikijos čempionai gavo 6 tūkst. eurų baudą už pirotechnikos naudojimą arenoje, 7 tūkst. – už varžovų trikdymą lazeriniais spinduliais, 12 tūkst. – už grupės sirgalių nepagarbų elgesį per rungtynes, 8 tūkst. – už daiktų mėtymą į aikštę.

Bausmės neišvengė ir „Barcelona“ klubas – 4 tūkst. eurų teks susimokėti už nepagarbų sirgalių elgesį namų rungtynėse praėjusią savaitę su Kazanės UNIKS krepšininkais.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)