Slovėnas nebuvo įtrauktas į pirmadienio LKL dvikovą su Utenos „Juventus“ bei nekeliavo į Eurolygos mūšį Atėnuose su „Panathinaikos“.

Krepšininkas su „Žalgirio“ marškinėliais Eurolygoje žaidė 9-iuose susitikimuose, iš jų 5-is pradėjo starto penkete, aikštėje praleisdavo po 13:11 min., pelnydavo po 3,9 taško, atkovodavo po 1,2 kamuolio ir atlikdavo po 0,6 rezultatyvaus perdavimo.

Geriausios jo rungtynės – pergalinga dvikova su Stambulo „Fenerbahče“, kurioje pelnė 13 taškų.

„Turime daugiau nei 12 žaidėjų, o rungtynės su Utena jau buvo pasiruošimas Eurolygos rungtynėms. Tai mano sprendimas žaisti be Z. Dragičiaus. Bet viskas yra gerai, jis įprastai treniruojasi su komanda“, – trečiadienį prieš kelionę į Atėnus tvirtino J. Zdovcas.

Ketvirtadienį rungtynių Atėnuose pradžia – 21 val.

32-ejų slovėnas Kauno komandą papildė spalio 30 d. Praėjusius pusantrų metų Z.Dragičius praleido Vitorijos „Baskonia“ komandoje.

2020–2021 m. sezone jis sužaidė 33 Eurolygos rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 8,5 taško ir sugriebdavo po 1,6 atšokusio kamuolio.

Slovėnas Eurolygoje iš viso žaidė 7 sezonus. Po karjeros pradžios gimtosios Slovėnijos komandose jis 2013 m. debiutavo stipriausioje Europos lygoje Malagos „Unicaja“ gretose, o po to dar žaidė Maskvos srities „Chimki“, Milano „EA7 Emporio Armani“ ir Stambulo „Anadolu Efes“ ekipose. Z. Dragičius turi ir NBA patirties – 2014–2015 m. jis rungtyniavo Fynikso „Suns“ ir Majamio „Heat“ komandose.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)