Jei pirmoje rungtynių dalyje savo sąlygas aikštėje diktavo CSKA, tai po didžiosios pertraukos iniciatyvą perėmė svečiai iš Krasnojarsko.

Išlyginti rezultatą aikštės šeimininkams pavyko po M. Grigonio tritaškio ketvirtame kėlinyje – 73:73. Vėliau lietuvio ir Aleksejaus Švedo taiklios tolimos bombos leido maskviečiams išsiveržti į priekį 90:82.

Svečiams laiko intrigai atkurti beveik nebeliko ir CSKA šventė 7-ą pergalę.

Nugalėtojus į lemiamą spurtą pakėlęs M. Grigonis iš viso per 21 min. pelnė 16 taškų ir kartu su A. Švedu buvo rezultatyviausias komandoje.

Lietuvis nemetė dvitaškių, pataikė visus penkis mestus tritaškius ir 1 baudos metimą iš 2. Marius taip pat atkovojo kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, dukart suklydo, prasižengė 3 kartus, išprovokavo 4 pražangas ir surinko 16 naudingumo balų.

A. Švedas per 22 min. pelnė 16 taškų (1-2 dvitaškiai, 4-10 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 5 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 17 naudingumo balų.

Varžovų komandoje išsiskyrė Casperas Ware'as, surinkęs 29 taškus ir 30 naudingumo balų.

CSKA: Marius Grigonis ir Aleksejus Švedas po 16, Willas Clyburnas 15, Joelis Bolomboy 12, Tornike Šengelija 9, Danielis Hackettas ir Semionas Antonovas po 7, Nikola Milutinovas 6.

Jenisej“: Casperas Ware'as 29, Darralas Willis 18, Jamesas thompsonas IV 13, Bryntonas Lemaras 11.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)