Pirmąjį mačą svečiuose prancūzės laimėjo rezultatu 110:63, o atsakomąjį – 99:46.

J. Jocytė abu sykius pelnė po 5 taškus.

Tai buvo didžiausia persvara laimėtas Europos taurės šešioliktfinalis.

Aštuntfinalyje sausio 13 ir 20 dienomis ASVEL susitiks su Syktyvkaro „Nika“ klubu iš Rusijos.

Pierre'o Vincento auklėtinės tarptautinį sezoną pradėjo pralaimėjimu Madrido „Estudiantes“ (Ispanija), tačiau kitose septyneriose rungtynėse visas varžoves mindė vidutiniu 40 taškų skirtumu.


Kita Lietuvos rinktinės gynėja Kamilė Nacickaitė į aštuntfinalį vedė Ankaros „Nesibe Aydin“ komandą. Atsakomąsias rungtynes prieš Pėčo „Universitas Peac“ (Vengrija) turkės po pratęsimo namuose laimėjo 74:71, o lietuvė prie pergalės prisidėjo 16 taškų, 5 atkovotais kamuoliais ir 4 rezultatyviais perdavimais.

Pirmajame mače Turkijos sostinės ekipa buvo pranašesnė 71:68.

Kitame etape „Nesibe Aydin“ laukia Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija) barjeras.

Tolyn žengė ir Brno „Žabiny“ (Čekija) su Monika Grigalauskyte, savoje aikštėje 76:69 susitvarkęs su Miškolco DVTK (Vengrija). Aukštaūgė iš Lietuvos surinko 13 taškų ir sugriebė 8 atšokusius kamuolius.

Pirmą akistatą čekės buvo laimėjusios 61:57. Jų varžovės aštuntfinalyje kol kas lieka neaiškios, kadangi dėl koronaviruso protrūkių nebuvo sužaisti du pirmojo atkrintamųjų etapo susitikimai.

Pratęsti pasirodymą pretenduoja ir traumuotos Gabijos Meškonytės atstovaujama Chernikos-Lumo „Lointek“ (Ispanija) ekipa, kuri namuose 83:59 sutriuškino Mersino CBK (Turkija), bet dar nežaidė išvykoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)