26-erių amerikietis, tapęs pergalingų antradienio rungtynių su Belgrado „Crvena Zvezda“ herojumi (14 taškų, 23 efektyvumo balai ir nuotrauka su Novaku Djokovičiumi iš karto po finalo sirenos), išvykos susitikimą su „Panathinaikos“ praleis.

Š. Jasikevičiui teks verstis ne tik be šio universalaus puolėjo, bet ir be traumuotų Sergi Martinezo, Nicko Calatheso, Alexo Abrineso bei Cory Higginso.

Pažymėtina kad N. Hayesui-Davisui koronavirusas nustatytas jau nuskridus į Atėnus, todėl pagal visus COVID-19 protokolus amerikiečiui kurį laiką teks praleisti Graikijos sostinėje, izoliacijoje.

Dar sudėtingesnė – Madrido „Real“ komandos situacija. Ketvirtadienio vakaro rungtynes išvykoje su Milano „Olimpia Armani“ praleis koronavirusu užsikrėtę vyriausiasis treneris Pablo Laso ir gynėjas Thomas Heurtelis.

Maža to, „Real“ dėl kitų priežasčių negalės padėti Trey Thompkinsas, Alberto Abalde, Carlosas Alocenas, neaiški ir Guerschono Yabusele situacija. Komandai Italijoje vadovaus P. Laso asistentas Mathe Chusas.

Pažymėtina, kad koronavirusas įsisuko ir į „Real“ futbolo klubo gretas. Ketvirtadienio popietę „Real“ paskelbė, kad užkratas nustatytas net 7 klubo nariams. Prie jau anksčiau susirgusių Marcelo ir Lukos Modričiaus „prisijungė“ Marco Asensio, Garethas Bale'as, Rodrygo, Andrejus Luninas bei trenerio asistentas Davide'as Ancelotti.

Gali būti, kad „Real“ prašys atidėti artimiausias Ispanijos čempionato rungtynes su „Cadiz“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)