Užtikrintą pergalę 75:53 (19:14, 24:14, 12:15, 20:10) iškovojo įsibėgėjusi ir jau ketvirtą pergalę paeiliui į sąskaitą įsirašiusi „Fenerbahče“.

Visas rungtynes įtikinamai pirmavę turkai varžovams iš baskų krašto šį kartą nepaliko jokių šansų.
Nors šeimininkų puolimas ir nebuvo svaiginantis, jie visiškai sukaustė Neveno Spahijos auklėtinių puolimą, o mačo pabaigoje kai kuriems svečių žaidėjams nebelaikė nervai.

Wade'as Baldwinas apsižodžiavo su buvusiu „Baskonia“ ekipos žaidėju Achille Polonara, o Matthew Costello už labai šiurkščią pražangą prieš Janą Vesely užsidirbo nesportinę pražangą, kai kuriems žiūrovams ir rungtynių dalyviams prašant netgi diskvalifikacinės.

Kaip ir dauguma svečių žaidėjų, blankiai šį kartą žaidė Rokas Giedraitis, kuris per 16 min. pelnė 2 taškus, realizuodamas 1 iš 3 metimų iš žaidimo.

Tadas Sedekerskis buvo kiek rezultatyvesnis – per 19 min. puolėjas surinko 8 taškus (2/2 dvit., 1/2 trit., 1/2 baud.), atkovojo 3 kamuolius, 2 kartus suklydo ir surinko 10 efektyvumo balų.

„Fenerbahče“ pagal bendrą efektyvumo koeficientą varžovus pranoko 96-41. Į akis krenta klaidų skaičius – turkai prarado 7, o Ispanijos komandos žaidėjai – 19 kamuolių.

„Fenerbahče“: Nando De Colo 17 (7 rez. perd., 6 per. kam., 26 naud. bal.), Achille Polonara 15, Janas Vesely 13, Devinas Bookeris – 8 taškai.

„Baskonia“: Stevenas Enochas 14, Tadas Sedekerskis ir Jaysonas Grangeris – po 8 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)