Naujam darbuotojui teks vadovauti vadovų komandai, koordinuoti verslo veiklą ir operacijas bei užtikrinti plėtrą, kokybę ir efektyvumą, kartu su departamentų vadovų komanda įgyvendinti organizacijos strategiją, įvairius procesus ir skleisti organizacijos vertybes.

Dabartinis klubo direktorius Paulius Motiejūnas toliau vadovaus visai Kauno „Žalgirio“ organizacijai, bet nuo šiol dar daugiau orientuosis į sporto srities valdymą.

Pasak ilgamečio klubo vadovo, toks sprendimas brendo jau kurį laiką, o didžiausią įtaką tam padarė noras dar labiau augti.

„Jau ilgą laiką svarstėme apie tokį ėjimą, kuris su metais atrodė vis aktualesnis. Visada siekiame tobulėti kaip organizacija, o tam, kad tas kokybinis žingsnis galėtų būti atliktas, reikia dar didesnio darbų pasiskirstymo ir papildomų rankų“, – Žalgiris.lt situaciją komentavo P. Motiejūnas.

Prieš užklumpant pandemijai „Žalgiris“ ir „Žalgirio“ arena išgyveno pakilimą – plėtė veiklą, išaugo į sėkmingai verslą vystančią organizaciją. Visgi pandemija parodė kitą vaizdą – pajamos drastiškai krito, o dabar reikia dirbti daug sunkiau, kad būtų pasiektas bent panašus rezultatas, į anksčiau turėtą.

„Norisi dar daugiau dėmesio skirti sporto srities valdymui. Nereikia pamiršti, kad organizacijoje turime ne tik krepšinį, bet ir lauko bei salės futbolą. Todėl verslo daliai ieškome naujo žmogaus į komandą – vykdančiojo direktoriaus ar direktorės. Tai leis man asmeniškai daugiau dėmesio skirti sportinei daliai, ieškant sprendimų ir ilgalaikių perspektyvų – kas visada buvo mūsų prioritetas“, – teigė „Žalgirio“ organizacijos direktorius.

Norintiems užimti vykdančiojo direktoriaus ar direktorės pareigas bus keliami dideli reikalavimai, tokie kaip ne trumpesnė nei 5 metų darbo patirtis vadovaujant vadovų komandai, puikūs komunikaciniai bei derybiniai įgūdžiai, strateginis mąstymas ir kt.

„Su naujo vykdančiojo direktoriaus paskyrimu smarkiai neskubėsime, nes tai atsakingas darbas. Kruopščiai rinksimės iš galimų kandidatų ir tikimės, kad galiausiai kartu žengsime į priekį“, – užbaigė P. Motiejūnas.

Išsamų darbo skelbimą galima rasti nuorodoje. Gyvenimo aprašymai priimami elektroniniu paštu i.stankuviene@zalgirioarena.lt.