Š. Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ tiesiog siautėja Ispanijos čempionate, o Eurolygos turnyre ketvirtadienį surengė tokią fiestą varžovams, kad emocijų sklidini katalonai iš tribūnų namo ėmė skirstytis anksčiau laiko.

Efektingi dėjimai, „Baskonia“ gynybą skrodžiantys aštrūs perdavimai, greitas ir akiai patrauklus krepšinis, jaunieji talentai ant parketo – Š. Jasikevičiaus sirgaliams parengtas vėlyvasis meniu buvo toks sotus, kad dalis žmonių tribūnose netgi neišlaukė finalinės sirenos.

Be abejo, įtakos tam turėjo ir itin vėlyvas rungtynių laikas, o ir pats Š. Jasikevičius greta suolo spinduliavo stebinančią ramybę, apie kurią vėliau lietuviškai pokštavo spaudos konferencijoje.

Visgi kad ir kokia soti būtų Barselona, vyšnią ant torto ji suvalgytų mielai. Labai realu, kad netrukus Š. Jasikevičius savo gretose turės kitą Gasolį – jaunesnįjį Pau brolį Marcą, kurį „Šaro Barsa“ prieš rungtynes užfiksavo dalyvaujantį greta arenos vykusiame renginyje.

Kaip skaudžią patirtį Barselonoje įvertino „Baskonia“ narys Rokas Giedraitis? Ką apie Gasolį Šaro komandoje galvoja vietos sirgaliai? Visa tai ir kitos Barselonos klubą supančios aktualijos – naujoje „Šaro Barsa“ dalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją