Željko Obradovičiaus auklėtinius nuskandino tragiškas trečiasis kėlinys, pralaimėtas 8:24. Tiesa, mačo pabaigoje „Partizan“ sugebėjo panaikinti dviženklį deficitą ir turėjo galimybę išsigelbėti, kuomet likus 3 sek. iki finalinės sirenos taktine pražanga sustabdytas šeimininkų legionierius iš Čekijos Davidas Jelinekas nerealizavo nė vieno baudos metimo.

Vis dėlto paskutinis gynėjo Aleksos Avramovičiaus metimas buvo jau desperatiškas: pataikyti iš aikštės vidurio nepavyko.

Į pergalę Andoros klubą vedė 15 taškų pelnęs Victoras Arteaga, o buvęs Vilniaus „Ryto“ įžaidėjas Clevinas Hannah prie 2 taškų pridėjo 7 rezultatyvius perdavimus.

Belgrado ekipos žvaigždės Kevinas Punteris ir Zachas LeDay surinko atitinkamai 13 bei 12 taškų.


Kitose intriguojančiose trečiadienio Europos taurės varžybų rungtynėse „Valencia“ (2/2) išvykoje taip pat minimaliu skirtumu 97:96 (23:33, 22:24, 27:22, 25:17) palaužė Bolonijos „Virtus“ (2/2).

Visą mačą varžovus vijęsi ispanai pirmą kartą priekyje atsidūrė tik ketvirto kėlinio pabaigoje, bet tai padarę pergalės iš rankų nebepaleido.

Rezultatyviausiai „Valencia“ gretose žaidė Klemenas Prepeličius (20 taškų), o Sergio Scariolo auklėtinių neišgelbėjo nei 30 taškų sumetęs Kyle'as Weemsas, nei 18 taškų bei 9 rezultatyvius perdavimus pridėjęs Milošas Teodosičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)