Per spalio mėnesį iš viso sužaidusi 11 rungtynių, „Barcelona“ varžovų pranašumą turėjo pripažinti vos sykį, kai Tel Avive gavo pamokėlę nuo vietos „Maccabi“. Visgi pats Š. Jasikevičius moja ranka į visas turnyro lenteles, siūlo į jas pažvelgti vasarį, o šiuo metu atkreipia dėmesį į tai, kad komandoje dar yra keletas jo nurodymų „visiškai nesuprantančių“ žaidėjų.

Kaip sakoma, žodis ne žvirblis. Dar pernai Šaras kalbėjo norintis, kad jo komandos žaidėjai aikštėje būtų aršesni – didesni akiplėšos. Ir štai dabar lietuviui po rungtynių buvo priminta ši jo frazė. Kaip į ją sureagavo „Barcelonos“ treneris?

„Šaro Barsa“ žiūrovams pristato karščiausias naujienas iš lietuviškojo Katalonijos klubo virtuvės. Be paties Šaro minkomos tešlos, šį kartą tarp laidos ingredientų – ir sirgalių druska ir pipiriukai, ir Barselonos latvio Rolando Šmito žuvis, ir... Roko Jokubaičio geležis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją