Svečiai niekuo nenusileido šeimininkams pirmajame kėlinyje, tačiau vėliau visiškai subyrėjo ir per kitus du ketvirčius pelnė vos po 7 taškus.

Didžiausias skirtumas tarp komandų buvo pasiekęs net 32 taškus.

„Zenit“ gretose Artūras Gudaitis per 18 min. surinko 8 taškus (3/4 dvitaškių, 2/3 baudų), atkovojo 2 kamuolius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Mindaugas Kuzminskas žaidė perpus trumpiau ir tenkinosi vieninteliu pataikytu tritaškiu, 2 atkovotais kamuoliais bei 1 rezultatyviu perdavimu.

Blankus buvo ir „Baskonia“ legionierius iš Lietuvos Tadas Sedekerskis, per 24 min. nė karto neatakavęs krepšio, sugriebęs 3 atšokusius kamuolius ir dusyk asistavęs komandos draugams.

Kitas baskų klubo lietuvis Rokas Giedraitis praleido rungtynes dėl traumos.

Kovą „po lenta“ Rusijos ekipa laimėjo net 49:21.

Duško Ivanovičiaus auklėtiniai trečiadienį taip pat žaidė Rusijoje ir tik dvikovos pabaigoje išvengė panašaus sutriuškinimo mače su Kazanės UNIKS – 69:83.

„Zenit“: Jordanas Loydas 20 (8 atk. kam., 4 rez. perd.), Dmitrijus Kulaginas 12 (4/5 trit.), Billy Baronas ir Jordanas Mickey – po 10, Artūras Gudaitis ir Alexas Poythressas (9 atk. kam., 4 rez. perd., 4 bl.) – po 8;

„Baskonia“: Jaysonas Grangeris 13, Simone Fontecchio ir Wade'as Baldwinas – po 12, Landry Nnoko 9.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)