„Barcelonos“ krepšinio komandos gerbėjų sekcija šiemet mini savo veiklos trisdešimtmetį. Per šiuos metus katalonai matė ir skambių pergalių, ir itin didelių nusivylimų bei juos lydėjusią trenerių kaitą.

Š. Jasikevičius Barselonoje dirba tik antrą sezoną, tačiau „Dracs“ idėjinis vadovas Toni, bendraudamas su Delfi, pripažįsta: „Šaras mums tapo savotiška tribūnos dalimi. Kai jis vadovauja komandai, mes jaučiame ryšį su juo, mums patinka jo treniravimo metodai. Šaras žino, kada ir kaip kalbėti, kada patylėti.”

Tačiau čia pat pasipila ir nuoskaudos – „Dracs“ atstovas neslepia, kad dabartinė „Barcelonos“ komanda klubo vadovybės nuo aplinkos yra saugoma po devyniais užraktais – nei krepšininkai, nei treneriai nebendrauja su sirgaliais ir negali išgirsti jų lūkesčių bei įspūdžių. 

Anot pašnekovo, katalonai su neslepiamu pavydu žiūri į tai, kokį ryšį su Kauno „Žalgirio“ komanda turi ir aktyviausių jos sirgalių grupė „Green White Boys“, ir kiti Lietuvos krepšinio gerbėjai.

„Net graudinuosi – trisdešimt metų priklausau klubo palaikymo komandai, ir neturėti galimybės prieiti prie trenerio, prisistatyti ir pristatyti klubo nariui – tai lyg spyglys, badantis širdį. Mes, būdami arenoje, atiduodame visą savo energiją, todėl norėtume jausti dėkingumą ir iš kitos pusės. Bet pasakyti „ačiū“ Barselonoje – labai sudėtingas reikalas. Mačiau, kad Kauno „Žalgirio“ komandoje santykis tarp komandos ir palaikymo visiškai kitoks, bet čia to nėra. Ir tai yra vienas iš dalykų, kuris žūtbūt turi keistis: norime pagarbos“, – dėsto katalonas.

„Šaro Barsa“ laidoje išgirsite ir pamatysite, kodėl „Barcelona“, anot gerbėjų, yra išskirtinė tiek gerąja, tiek blogąja prasme, kodėl klubui būtina keisti vis liūdniau atrodančią „Palau Blaugraną“ areną, kuo ypatinga buvo Š. Jasikevičiaus minutės pertraukėlė ir kaip buvo paminėtas 100-ąją pergalę Eurolygoje Šarui įteikęs akrobatinis Nikolos Mirotičiaus metimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją