E. Atamanas dar antrame kėlinyje užsidirbo pirmą techninę pražangą, o trečiajame teisėjas iš Latvijos Olegas Latiševas už ginčus išvijo turką iš rungtynių.

Po akistatos „Anadolu Efes“ stratego asistentas prisipažino nesitikėjęs tokio sėkmingo „Panathinaikos“ žaidimo bei vylėsi sėkmingos dvikovos namuose penktadienį prieš visas rungtynes pralaimėjusį „Žalgirį“.

„OAKA arenoje visada žaisti sunku. Žinoma, netikėta, jog žaidėme be energijos. Nepademonstravome aikštėje to, kas buvo planuota. „Panathinaikos“ žaidė su didele energija ir mus sustabdė. Prametėme visus savo metimus, savo ruožtu varžovai sėkmingai atakavo su dideliu pasitikėjimu savimi.

Jie rado galimybių greitai užpulti ir pabėgo nuo pat rungtynių pradžios. Bandėme pakeisti žaidimą po pertraukos, bet mums nepavyko.

Dabar turime sutelkti dėmesį į kitas mūsų rungtynes, į akistatą su Kauno „Žalgiriu“. Norime pergale užbaigti dvigubą Eurolygos savaitę“, – kalbėjo vienas „Anadolu Efes“ trenerių Y. Sekizkokas.

Praėjusią savaitę susižeidęs čempionų lyderis Vasilije Micičius buvo registruotas rungtynėms Atėnuose, bet ant parketo nepasirodė, o be jo svečiai didžiąją susitikimo dalį buvo daužomi it bokso kriaušė.

Primename, kad penktadienį „Anadolu Efes“ priims likimo draugą Eurolygos turnyro lentelės dugne Kauno „Žalgirį“, kuris vis dar nėra iškovojęs nė vienos pergalės.

Rungtynės penktadienį Stambule prasidės 20.30 val.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)