Be savaitgalį traumą patyrusio Roko Giedraičio į Tatarstano sostinę atvykę baskai neturėjo jokių prošvaisčių: šeimininkai pirmavo nuo mačo pradžios ir jau antrame kėlinyje buvo atitrūkę 29 taškų skirtumu. Svečiai sutriuškinimo išvengė tik ketvirtame kėlinyje, kai mačo baigtis nebekėlė abejonių.

Kitas „Baskonia“ lietuvis Tadas Sedekerskis gali guostis nebent tuo, jog trečiadienį „po lenta“ gerino savo asmeninius Eurolygos rekordus.

Puolėjas atkovojo 12 kamuolių, iš jų 5 – puolime. 23-ejų nidiškis per 29 min. ant parketo taip pat pelnė 11 taškų (4/5 dvitaškių, 1/5 tritaškių, 0/2 baudų), atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį ir iš viso užsitarnavo 20 naudingumo balų.

Efektyvesnis komandoje buvo tik 23 taškus surinkęs, bet 4 kartus suklydęs Wade'as Baldwinas ir 18 taškų bei 9 atkovotais kamuoliais pasižymėjęs Matthew Costello.

Įdomu, jog tik keturių Ispanijos ekipos atstovų naudingumo koeficientas buvo teigiamas, o likę šeši buvo „nuliniai“ arba žaidė „į minusą“.

UNIKS: Johnas Brownas (5 per. kam.) ir Andrejus Voroncevičius (7 atk. kam.) – po 14, Jarrellas Brantley 11, Isaiah Canaanas 9, Mario Hezonja 8;

„Baskonia“: Wade'as Baldwinas 23, Matthew Costello 18, Tadas Sedekerskis 11, Jaysonas Grangeris 8.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)