Katalonų klubas sieks pratęsti pergalių seriją iki 6-ių, o Aleksandro Džordževičiaus auklėtiniai bandys išvengti antro pralaimėjimo paeiliui.

„Fenerbahče“ praėjusiame ture 69:70 svečiuose nusileido Madrido „Real“ ekipai. A. Džordževičiaus vadovaujami auklėtiniai sezoną pradėjo pergale prieš „Crvena Zvezda“ (61:57), tuomet svečiuose patyrė dvi nesėkmes prieš Atėnų „Panathinaikos“ ir Berlyno ALBA, o ketvirtame ture net 80:41 sutriuškino Kazanės UNIKS.

„Fenerbahče“ strategas prieš kovą su „Barcelona“ teigė, jog komanda turi būti pasiruošusi tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

„Susitiksime su varžovu, kuris puikiai pradėjo sezoną. „Barcelona“ yra viena turnyro favoričių ir tai turėtų būti mums geras motyvacijos šaltinis.

Po pralaimėjimo Madride ir sunkios kelionės turėjome atgauti jėgas bei pasiruošti tiek fiziškai, tiek psichologiškai šiam susitimui.

Stengsimės atgauti koncentraciją ir suprasti varžovų stipriąsias puses. Tai fizine kova grįstą krepšinį demonstruojanti komanda, kuri gali remtis ilgu atsarginių suolu.

Visose pozicijose „Barcelona“ turi talentingų ir patyrusių žaidėjų. Kovosime palaikomi savo sirgalių ir jie mums suteiks papildomos energijos.

Nekantraujame susitiksi su šia komanda, laukia įtemptos ir gražios Eurolygos rungtynės. Privalėsime žaisti labai protingai, jei norime laimėti prieš „Barceloną“, – prieš dvikovą su svečiais iš Katalonijos kalbėjo 54-erių A. Džordževičius.

Jam pritarė ekipos lyderis Nando de Colo. „Nuo praėjusio sezono „Barcelona“ neturėjo daug pokyčių, išlaikė branduolį bei savo ritmą. Manau, kad dabar svarbu susitelkti ties savo žaidimu ir stengtis kiekvieną dieną tobulėti.

Turime gerai išanalizuoti, kodėl pralaimėjome paskutinėse rungtynėse „Real“ ekipai. Norėdami laimėti prieš „Barceloną“, turėsime žaisti labai agresyviai, nes taip žaidžia varžovai, tad turėsime į tai reaguoti“, – teigė prancūzas.

Š. Jasikevičius neabejoja, jog Stambule laukia nuožmi kova.

„Tai dar vienos rugntynės Eurolygoje, o čia visos rungtynės sunkios. Manau, kad šiemet „Fenerbahče“ surinko pajėgią komandą, galinčią kovoti dėl aukštų pozicijų. Turi labai pajėgius ir spaudžiančius gynėjus ir tai leidžia prognozuoti, kad bus sunku“, – prieš kelionę į Stambulą kalbėjo „Barcelonos“ strategas.

Dvikovos pradžia – 20.45 val.


Eurolygos rikiuotė po 5 turų (vieta, komanda, pergalės, pralaimėjimai, taškų santykis):

1.FC Barcelona5066
2.Olimpia5040
3.Real4139
4.CSKA4112
5.Olympiakos3240
6.ASVEL329
7.Maccabi32-10
8.Baskonia32-21
9.Zenit32-21
10.Fenerbahce2324
11.Crvena Zvezda233
12.AS Monaco23-8
13.ALBA23-11
14.FC Bayern14-18
15.Anadolu Efes14-20
16.Panathinaikos14-37
17.UNIKS14-40
18.Žalgiris05-47



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)