„Barcelona“ krepšininkai ir toliau nepralaimi – penktadienį jie namuose net 84:58 sutriuškino Sankt Peterburgo „Zenit“ klubą bei Eurolygoje pasiekė penktąją pergalę iš tiek pat galimų. Rokas Jokubaitis prie pergalės šįkart pridėjo 6 taškus, 5 atkovotus kamuolius, 2 rezultatyvius perdavimus ir 5 naudingumo balus.

Eurolygos lyderių treneris po mačo pasidžiaugė – komanda sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių.

„Pasirodėme solidžiai, vienu metu gerai darėme viską. Žaidėme geriau nei ankstesniuose mačuose, buvome nusiraminę. Svarbu, kad savo svarų indėlį atnešė nuo atsarginių suolelio pakilę krepšininkai“, – sakė Š. Jasikevičius.

Ypatingai lietuvis gyrė „Barcos“ naujokus Nico Laprovittolą ir Sertačą Šanli.

„Su komandos naujokais turime būti kantrūs, tačiau jie gerai supranta taktines sistemas ir integruojasi greitai. Šiandien jie žengė dar vieną žingsnį į priekį“, – kalbėjo Katalonijos klubo vairininkas.


Strategas pasidžiaugė, kad penktadienį po ilgos pertraukos komandą palaikė pilnai užpildyta „Palau Blaugrana“ arena, o taip pat pabrėžė tai, kad sirgaliams nori parodyti geriausią „Barceloną“, kokia ji tik gali būti.

„Žaidžiame gerai, bet dabar nėra laiko švęsti. Negalime atsipalaiduoti. Siekiame visiškos tobulybės“, – teigė Š. Jasikevičius.

„Barcelona“ sekmadienį nacionaliniame čempionate kovos su Malagos „Unicaja“, o kitą savaitę Eurolygoje surems ginklus su Stambulo „Fenerbahče“ ir Tel Avivo „Maccabi“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)