Po trumpo atokvėpio – į darbus su dviguba energija. Viskas, kas įvyko Monte Karle, pasiliko Monte Karle, o Š. Jasikevičius iš savo krepšininkų „Palau Blaugrana“ arenoje ir vėl ėmė spausti devintą prakaitą, nors patys krepšininkai tokio žaibiško įvykių posūkio ir nelaukė.

Šaras supranta – laiko pratyboms nėra daug. Pradedant nuo šiandien, per kalendorinę savaitę „Barcelonos“ krepšininkams teks sužaisti net ketverias rungtynes, iš kurių trejas – išvykoje.

O tai reiškia, kad tik prieš šį sezoną į Barselonos komandą iš Kauno persikėlusio N. Hayeso paieškos užsitęs dar ilgiau. Kaip Delfi pripažino amerikietis, Katalonijos sostinėje jam niekaip nepavyksta rasti nuolatinės gyvenamosios vietos.

Paprašytas, Nigelas palygino „Žalgirio“ ir „Barcelonos“ komandų vidaus virtuves ir infrastruktūrą, pasidalijo mintimis apie pokyčius Kauno komandoje, labai šiltai atsiliepė apie „Žalgirio“ gerbėjus tačiau pripažino nesantis užtikrintas, ar sugrįžęs į areną Kaune jau su varžovų apranga, nebus pasitiktas švilpimu.

Visos karščiausios naujienos iš „Barcelonos“ stovyklos – naujoje „Šaro Basa“ dalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją