Šios ekipos susitiko praėjusio sezono atkrintamosiose varžybose. Tada „Barca“ seriją laimėjo labai sunkiai – 3:2. Šio sezono pradžioje Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“, kuriai atstovauja lietuvis Rokas Jokubaitis iškovojo visas keturias pergales ir yra turnyro lyderė. R. Jokubaitis per 14 minučių vidutiniškai pelno 6,3 taško, atlieka 2,5 rezultatyvaus perdavimo, renka 7,8 naudingumo balo.

„Zenit“ su lietuviais Artūru Gudaičiu ir Mindaugu Kuzminsku triumfavo trijuose iš keturių susitikimų – užima septintąją vietą. A. Gudaitis žaidžia po 18 min., renka 6,8 taško, atkovoja 4,3 kamuolio, sukaupia 7,8 balo. M. Kuzminskas per 8 min. pelno po 2 taškus, sugriebia 1,5 kamuolio.

Penktadienį Vitorijos „Baskonia“ priims „Monaco“. Abi komandos laimėjo po du kartus ir rikiuojasi atitinkamai 12-oje ir 10-oje pozicijose. „Monaco“ klubui lietuvis Donatas Motiejūnas per 17 min. renka po 7,5 taško, sugriebia 4,3 kamuolio. Jo kraityje – 8 naudingumo balai.

Naudingiausias Vitorijos „Baskonia“ žaidėjas yra lietuvis Rokas Giedraitis. Jis aikštėje praleidžia 32,5 minutės, per kurias varžovams įsūdo 13,3 taško, atkovoja 4,5 kamuolio. Jo kraityje – 15,5 balo. Tai geriausias rezultatas ekipoje. Kito lietuvio Tado Sedekerskio sąskaitoje – 6,8 taško, 5,3 sugriebto kamuolio bei 11 naudingumo balų per 20 min.

Maskvos CSKA klubas, kuriam pastaruoju metu dėl nugaros skausmų nepadėjo lietuvis Marius Grigonis, penktadienį Rusijoje kovos su Pirėjo „Olympiacos“. Abi komandos laimėjo po tris sykius ir yra turnyro lentelės viršutinėje dalyje.

Visas ketverias rungtynes pralaimėjęs Kauno „Žalgiris“, kuris šiuo metu kolkas yra varžybų autsaideris, ketvirtadienį savo aikštėje aiškinsis santykius su Miuncheno „Bayern“.

Pastaroji ekipa irgi suklupo visus keturis kartus – žengia 16-ta. „Žalgirio“ gynėjas iš Latvijos Janis Strelnieks, kuris dėl traumos praleido praėjusią dvikovą su Pirėjo „Olympiacos“, renka po 13,7 taško ir yra rezultatyviausias Kauno klubo krepšininkas.

Standings provided by SofaScore LiveScore


„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“, „TV Sport Open“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ šią savaitę parodys septynerias Eurolygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 21 d.

19.45 val. „Anadolu Efes“ – „Unics“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),
19.45 val. „Žalgiris“ – „Bayern“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.15 val. „Armani“ – ASVEL („TV3 Sport Open“, „Go3“),
21.45 val. „Real“ – „Fenerbahce“ („TV3 Sport“, „Go3“);

Spalio 22 d.

19.45 val. CSKA – „Olympiacos“ („TV3 Sport Open“, „Go3“),
21.15 val. „Baskonia“ – „Monaco“ („Go3“),
21.45 val. „Barcelona“ – „Zenit“ („TV3 Sport 2“, „Go3“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)