Dvikovos pirmajame kėlinyje Dovydas Giedraitis prasiveržė krepšio link ir pelnė lengvus taškus, tačiau iškart pajuto skausmą ir nukrito ant parketo, o aikštę paliko tik padedamas komandos draugų.

Paskutinėmis rungtynių sekundėmis legionierius iš Graikijos Panagiotis Kalaitzakis šlubčiodamas buvo priverstas traukti atsarginių suolo link.

Atliktus tyrimus paaiškėjo, kad P. Kalaitzakis rimtos traumos išvengė ir į rikiuotę galės grįžti po kelių dienų.

Tuo metu D. Giedraičio laukia ilgesnis laikas be krepšinio, kadangi 21 metų gynėjui diagnozuotas kelio šoninio raiščio patempimas ir čiurnos raiščių plyšimas.

Kiek laiko prireiks reabilitacijai, paaiškės po papildomų tyrimų.

D. Giedraitis šiame sezone per 19 minučių įmeta 7,7 taško, atkovoja po 2 kamuolius, atlieka 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir renka 9,2 naudingumo balo. P. Kalaitzakio statistika šalies pirmenybėse siekia 9,2 taško, 4,5 atkovoto kamuolio, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 10,2 naudingumo balo per 22 minutes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)