Nerezultatyvioje, bet itin įnirtingoje dvikovoje abi ekipos turėjo savų šansų išvengti papildomo laiko.

Tačiau paskutiniame „Olympiakos“ antpuolyje ketvirtame kėlinyje Kostas Sloukas nepajėgė įveikti buvusio Kauno „Žalgirio“ legionieriaus Nigelio Hayeso gynybos, o kitoje aikštės pusėje tikslo nepasiekė Cory Higginso metimas.

Panašiai atkaklus buvo ir pratęsimas, kurio metu Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai neišlaikė turėtos 5 taškų persvaros, bet lemtingi buvo kamuolį puolime atkovojusio Pierre'o Oriolos baudų metimai.

Graikų atsakui buvo likusios 7 sek., per kurias K. Sloukas suspėjo įsiveržti į varžovų baudos aikštelę, bet sudėtingas jo metimas skriejo pro šalį.

„Barcelona“ lietuvis Rokas Jokubaitis liko svarbiausių įvykių nuošalyje. 10 min. ant parketo praleidęs gynėjas pataikė vienintelį dvitaškį, prametė du tritaškius ir daugiau niekuo nepasižymėjęs liko „neigiamas“ (-2 naudingumo balai).

Penktadienį dvigubą savaitę „Barca“ tęs svečiuose pas „Monaco“ su Donatu Motiejūnu, o „Olympiakos“ priims pirmos pergalės vis dar ieškantį „Žalgirį“.

„Barcelona“: Nikola Mirotičius 22, Cory Higginsas 11, Brandonas Daviesas 10, Kyle'as Kuricas ir Nickas Calathesas (13 atk. kam., 7 rez. perd.) – po 9;

„Olympiakos“: Kostas Slouckas 14, Saša Vezenkovas ir Tyleris Dorsey – po 12, Moustapha Fallas 11 (8 atk. kam.), Shaquielle'as McKissicas 10.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)