„Olympiakos“ pirmame ture be gailesčio susidojo su Vitorijos „Baskonia“ (75:50), antrame pranoko Madrido „Real“ ekipą (74:68).

Tuo metu katalonų klubas savo kelyje pranoko tikrai ne favoritais laikomus priešininkus – sutriuškinta Berlyno ALBA (96:64) ir įveiktas Miuncheno „Bayern“ (80:72).

Katalonijos ir Graikijos komandos turi geriausią įmestų ir praleistų taškų santykį. Pirėjo ekipa į savo krepšį vidutiniškai praleidžia tik po 59 taškus. Tai geriausias rezultatas lygoje. Tuo metu „Barca“ yra rezultatyviausia turnyro komanda – vidutiniškai 88 taškai per mačą.

„Barcelona“ strategas Šarūnas Jasikevičius laukia nerezultatyvios ir klampios kovos.

„Olympiakos“ labai patyrusi ir gera komanda. Kova su Pirėjo klubu bus proga įvertinti mūsų sportinę formą, jog žinotume, kuriame taške esame“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Abu klubai šią akistatą pasitinka neturėdami nuostolių Eurolygoje. Š. Jasikevičius pabrėžė Georgios Bartzoko vadovaujamos komandos stiprybes.

„Ekipa išsaugojo daug svarbių žmonių iš praėjusių metų. Laukia kova, kurioje turėsime žaisti labai gerai, jei norime iškovoti pergalę. Varžovai nieko dykai neduos ir paprastai praleidžia tik apie 60 taškų“, – teigė Š. Jasikevičius.

Strategas prognozavo, jog laukia sunkus, fizine jėga paremtas, nerezultatyvus susitikimas, tad ragino auklėtinius pasinaudoti galimybėmis puolime.

Š. Jasikevičiui pritarė ir gynėjas Nicolas Laprovittola, kuris pabrėžė, jog reikės demonstruoti tokį patį žaidimą, kaip prieš ALBA ir Miuncheno „Bayern“.

„Olympiacos“ dvikovą pasitinka su dideliu pasitikėjimu savo jėgomis, nes praėjusiame ture įveikė Madrido „Real“. Varžovai čia žais su tokiu pačiu mentalitetu. Raktas į sėkmę slypi mumyse, būtina žaisti kokybišką krepšinį“, – kalbėjo N. Laprovittola.

Tuo metu iš „Žalgirio“ į Pirėjų persikėlęs Thomasas Walkupas neabejojo, jog šeimininkai turės paruošę gerą žaidimo planą.

„Jokio skirtumo, kaip mes pradėjome sezoną. Svarbiausias dalykas – artimiausia dvikova. Prieš „Barceloną“ turėsime žaisti kietai ir nepamesti koncentracijos.

Jei tą pavyks padaryti visas 40 minučių, galime pasiekti teigiamą rezultatą. „Barcelona“ labai disciplinuota komanda su puikiu treneriu. Jokių abejonių, jog varžovai turės gerą planą rungtynėms ir siūlys kietą kovą. Strategas Jasikevičius puikiai pažįsta lygą ir žino, kaip gerai parengti žaidimo planą“, – kalbėjo T. Walkupas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)