Abi ekipos laimėjo abejas rungtynes. Nuostolių iš viso nepatyrė šeši klubai, bet Katalonijos ir Graikijos komandos turi geriausią įmestų ir praleistų taškų santykį.

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“, kuriai atstovauja lietuvis Rokas Jokubaitis, 96:64 sutriuškino Berlyno ALBA krepšininkus ir 80:72 palaužė Miuncheno „Bayern“. „Olympiacos“ klubas, kurio garbę gina buvęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Thomasas Walkupas, 75:50 pranoko Vitorijos „Baskonia“ ir 74:68 – Madrido „Real“.

Pirėjo ekipa į savo krepšį vidutiniškai praleidžia tik po 59 taškus. Tai geriausias rezultatas lygoje. Tuo tarpu „Barca“ yra rezultatyviausia turnyro komanda – vid. 88 taškai per mačą. Puikiai sezoną pradėjo R. Jokubaitis. Jis vidutiniškai pelno po 10,5 taško, atlieka 3 rezultatyvius perdavimus, renka 14 naudingumo balų. Gynėjas per du mačus pataikė 5 iš 6 dvitaškių, visus 3 tritaškius.
.
Sankt Peterburgo „Zenit“ su Artūru Gudaičiu ir Mindaugu Kuzminsku antradienį svečiuose grumsis su kitu Rusijos klubu Maskvos CSKA, kurį atstovauja Marius Grigonis. „Zenit“ triumfavo abejose rungtynėse. Maskviečių sąskaitoje – viena pergalė.

Eurolygos naujokas „Monaco“, kurio aprangą vilki Donatas Motiejūnas, trečiadienį Ispanijoje išbandys jėgas su „Real“. Monako krepšininkai laimėjo abu mačus, o Madrido ekipa – vieną.

Kauno „Žalgiris“ trečiadienį Serbijoje žais su Belgrado „Crvena Zvezda“. Pastaroji turi vieną pergalę. Kauniečiai suklupo abiejose dvikovose. J. Strelniekas yra rezultatyviausias ir naudingiausias „Žalgirio“ žaidėjas. Gynėjas iš Latvijos renka 17,5 taško, 17 naudingumo balų. Jis realizavo 80 proc. dvitaškių, 64 proc. tritaškių.

„TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ kanalai ir naujos kartos televizija „Go3“ antradienį ir trečiadienį parodys penkerias Eurolygos rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 12 d.

19.45 val. CSKA – „Zenit“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.15 val. „Armani“ – „Maccabi“ („TV3 Sport“, „Go3“);

Spalio 13 d.

19.45 val. „Crvena Zvezda“ – „Žalgiris“ („TV3 Sport“, „Go3“),
21.30 val. „Real“ – „Monaco“ („TV3 Sport 2“, „Go3“),
21.45 val. „Barcelona“ – „Olympiacos“ („TV3 Sport“, „Go3“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)