Kaip informavo „Ryto“ klubas, 26-erių metų 201 cm ūgio krepšininkui savaitgalį lūžo dešinys skruostikaulis ir smilkinkaulis. Jam buvo atlikta operacija, dėl kurios be krepšinio amerikietis turės praleisti maždaug du mėnesius.

Traumą žaidėjas patyrė po kontakto su „Lietkabelio“ aukštaūgiu iš Latvijos Kasparu Berziniu. Krepšininkas iš arenos buvo išvežtas į ligoninę. „Ryto“ treneris Giedrius Žibėnas po rungtynių leido suprasti manantis, kad latvis varžovą traumavo tyčia.

„Lūžęs žandikaulis. Jis yra sutraiškytas ir varžovui net nebuvo skirta pražanga. Mes tikrai vertinsime šį epizodą, už tokius dalykus žaidėjai yra diskvalifikuojami bent jau iš rungtynių", – kalbėjo G. Žibėnas, pažymėjęs, kad K. Berzinis „nėra pats švariausias žaidėjas ir visa lyga tai žino.“

T. Leissneris – antrasis „Ryto“ legionierius, patyręs traumą šiame sezone. Pirmasis ilgam iš rikiuotės iškrito kitas amerikietis – priekinės linijos nariui Jarviui Williamsui plyšo Achilo sausgyslė. Jis negalės žaisti maždaug pusmetį.

Šią savaitę „Rytas“ žais vienas LKL rungtynes – šeštadienį namuose priims Klaipėdos „Neptūną“. Kitą savaitę komanda namie žais FIBA Čempionų lygos rungtynes namie – spalio 19 d. į svečius atvyks Burgoso „San Pablo“ ekipa iš Ispanijos. Spalio 23 d. vilniečių laukia LKL čempionato išvyka į Prienus.

Rungtynes su „Lietkabeliu“ vilniečiai namie laimėjo 85:71. Komanda vertėsi be koronavirusu užsikrėtusių Margirio Normanto ir Martyno Pacevičiaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)