„Barcelona“ – neįveikiama Ispanijos ACB lygoje. Š. Jasikevičiaus auklėtiniai (4/0) sekmadienį išvykoje 84:68 (18:16, 23:17, 23:12, 20:23) nugalėjo Bilbao „Basket“ (0/4) komandą.

Š. Jasikevičius teigė esąs laimingas pasiekta pergale svečiuose, leidžiančia kartu su Madrido „Real“ pirmauti Ispanijoje.

„Galbūt išėjome į aikštė truputį susikaustę ir Bilbao komandos žaidėjai mus lenkė troškimu kovoti. Jie žaidė fiziškai stipriau ir kamuolį pasiekdavo greičiau nei mes, – mundodeportivo.com kalbėjo Š. Jasikevičius. – Antrame kėlinyje pradėjo žaisti kiečiau, solidžiau, o nuo trečiojo jau kontroliavome rungtynes“.

Svariausiai prie užtikrintos „Barcos“ pergalės prisidėjo itin solidų mačą sužaidęs Rokas Jokubaitis. 20-metis lietuvis per beveik 21 minutę sumetė 22 taškus (6/6 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 4/6 baudos) ir buvo rezultatyviausias dvikovos žaidėjas. Jis dar pridėjo 1 atkovotą kamuolį ir 1 rezultatyvų perdavimą bei finišavo su 22 naudingumo balais.

Š. Jasikevičius tvirtino, kad lietuvis yra ateities žaidėjas, kuri jau dabar aikštėje daro daug: „Praėjusį sezoną mes sužaidėme 90 rungtynių ir mums reikėjo kiekvieno pagalbos, net ir jaunųjų talentų. Turime rotuoti sudėtį ir duoti jauniems žaidėjams laiko, jei jie to nusipelno. Tik taip jie gali augti ir tapti puikiais žaidėjais“.

Spaudos konferencijoje geros nuotaikos nestokojęs Š. Jasikevičius, pamatęs, jog nukrito reklamos stovelis, specialiai pakėlė ir palaikė prieš objektyvus.

„Reikia pagerbti rėmėjus“, – sakė jis, prajuokinęs susirinkusius žiniasklaidos atstovus.


Ketvirtadienį „Barcelona“ žais antrąsias Eurolygos rungtynes svečiuose su Miuncheno „Bayern“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)