Nors „Barcelonos“ klubas gali sau leisti su krepšininkais sudaryti milžiniškos vertės kontraktus, į krepšinio infrastruktūrą investuoti Katalonijos sporto milžinas neskuba. „Palau Blaugrana“ arena – viena iš seniausių Eurolygoje, pastatyta dar 1971-aisiais.

Ir nors bėgant metams ji keletą kartų buvo išplėsta ir renovuota, arena toli gražu neprilygsta tam, kuo gali didžiuotis Lietuvos čempionai. Prie „Žalgirio“ arenos komforto pripratusius sirgalius esama situacija Barselonoje verčia gūžčioti pečiais.

Tiesa, vietos gerbėjai dėl arenos galvos pernelyg nesuka – dabar jų akys krypsta į „Barcelonos“ žaidimą naujame sezone. Neabejotina, kad lūkesčiai – patys didžiausi: Eurolygos čempionų taurė.

Kas žino, galbūt ilgai laukta pergalė klubo vadovus bent šiek tiek paskubintų priimti sprendimą ir dėl naujos arenos?

Laidoje „Šaro Barsa“ šį kartą pasisako ir pagrindinis jos herojus – interviu „Delfi“ portalui davęs Š. Jasikevičius. Vyriausiasis „Barcelonos“ treneris apžvelgė savo pirmuosius metus Katalonijoje, metė žvilgsnį į būsimus varžovus, trumpai įvertino „Žalgirio“ situaciją ir įvardijo, kokia, jo nuomone, turėtų būti tobula „Barcelonos“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)