Pirmasis kauniečių išbandymas laukia svečiuose pas Vilerbano ASVEL.

„Kai kuriems žaidėjams tai bus debiutas, kai kurie norės kažką įrodyti. Įtampos, manau, bus, taip pat daug noro, dėl jo atsirandančių klaidų. Bet tikiuosi, kad tai suvaldysime. Varžovų gretose yra traumuotų krepšininkų, mes turime daugiau patirties, didesnę rotaciją. Vis tiek važiuojame pasiimti pergalės“, – prieš skrydį į Prancūziją komentavo M. Blaževičius.

20-mečio aukštaūgio nuomone, sezono pradžioje stringantis žalgiriečių žaidimas sirgalių pernelyg jaudinti neturėtų.

„Treneris sako, kad turime eiti į priekį žingsnelis po žingsnelio. Per vieną dieną neišeina susižaisti, pakeisti sistemos. Ką konkrečiai keičiame? Pakeitėme savo gynybos taisykles. Puolimas liko maždaug toks pat, bet kiekvieną treniruotę įvedame kažką naujo, bėgant laikui tai pamatysite ir jūs“, – žadėjo M. Blaževičius.

Anot jo, naujas kolektyvas klijuojasi sparčiai, ir rūbinėje jokių įtampų nekyla.

„Atmosfera komandoje tikrai gera, kiekvieną dieną mes ją keliame lygiu vis aukštyn ir aukštyn. Atvyko nauji vyrukai, turime jais pasirūpinti, padėti. Yra vyresnių naujokų kaip Janis Strelniekas, kuris jau patyręs ir įsiliejo labai greitai, yra ir jaunesnių. Bet šiaip viskas yra labai gerai, manau, atmosfera gali būti net geresnė nei praėjusiais metais“, – dėstė jaunasis vidurio puolėjas.

Dvikova Prancūzijoje penktadienį prasidės 21 val. Lietuvos laiku.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)