Belgrado „Crvena Zvezda“ jaunimo piramidėje augęs 209 cm ūgio krepšininkas 2013-2016 m. vilkėjo pagrindinės vyrų komandos marškinėlius, o 2013 m. su šia ekipa yra rungtyniavęs ir Vilniuje.

Eurolygoje krepšininkas yra sužaidęs 29 rungtynes, tačiau jo vaidmuo Belgrado ekipoje šiame turnyre dažniausiai būdavo tik epizodinis.

„Marko yra jaunas, aukštas krepšininkas, turintis daug motyvacijos įrodyti, kad gali žaisti aukštesniame lygyje. Jis yra gana mobilus, nėra beprotiškai atletiškas, bet turinti gerą žaidimo supratimą“, – sako „Ryto“ vyriuiojo trenerio asistentas Georgios Dedas.

2020-2021 m. sezone M. Tejičius gynė Podgoricos „Studentski Centar“ garbę antroje Adrijos lygoje per 19 minučių vidutiniškai pelnė po 12,3 taško, atkovojo po 6,5 kamuolio ir rinko 16,3 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)