Po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje V. Šeškus džiaugėsi nustebinusia komanda, nes prieš kovą su „Žalgiriu“ strategas neturėjo didelių vilčių.

„Manau, tas žaidimas nebuvo blogas. Matėte skirtingus penketus, išbandėme ir kelias gynybas, kažkas gavosi, nors ši komanda visa kartu treniruojasi tik 8-ias dienas, Lecomte'as ką tik atvažiavo.

Atsižvelgiant į viską, galiu pasakyti, kad tikrai gerai sužaidėme. Man labai patikdavo momentai, kai „Žalgiris“ nutoldavo, o mes sugebėdavome atsitiesti.

Aišku, šiandien radome savo žaidėją Andersoną. Šioje komandoje bet kuris žaidėjas kažkurią dieną gali iššauti – Palaciosas, Lecomte'as, Andersonas, Edvinas, Šaulys.

Ką dar norėčiau paminėti, antroje mačo dalyje tikrai neblogai gynėmes, o jei dar būtume apsigynę nuo L. Lekavičiaus prasiveržimų... Po rungtynių nurimus emocijoms pagalvoji – juk mes turėjome šansą“, – kalbėjo V. Šeškus.

Strategas prisipažino, jog prieš rungtynes realiai nemanė, jog kova gali vykti iki pat paskutinės minutės.

„Tiesą sakant, tam daviau labai nedidelius šansus. Juk „Žalgiris“ priešsezonyje pralaimėjo visas rungtynes, tad čia jautė įtampą. „Žalgiris“ į Jonavą atvyko tik pergalės. Nėra ką diskutuoti, tikrai gerai sužaidėme“, – teigė Jonavos ekipos vyr. treneris.

Likus kiek mažiau nei 2 min. iki ketvirto kėlinio pabaigos, Jonavos arenoje žiūrovai kilo iš savo vietų ir atsistoję palaikė komandą.

Anot V. Šeškaus, sugrįžti po dvejų metų pertraukos į LKL geras jausmas.

„Aišku, kai žaidimas klijuojasi, kai sekasi, atrodo viskas gražiai ir gerai. Kai kažkur nepavyksta, galvoji, kad reikia į viską spjauti, mažiau nervų gadinti ir spaudos konferencijoje su Vaidu Čeponiu klausimus uždavinėti“, – geros nuotaikos nestoko V. Šeškus.

Jonavos ekipa pirmosios pergalės sieks rugsėjo 26 dieną namuose prieš Alytaus „Dzūkiją“.

Prieš tai Alytaus klubas rugsėjo 23 d. namuose priims „Žalgirį“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)