2020-2021 metų sezone M. Jamesas vidutiniškai per Eurolygos rungtynes pelnė 19,3 taško, atliko 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 19,7 naudingumo balo. Praėjusį sezoną jis buvo antra pagal rezultatyvumą, pirmavo pagal naudingumo balus ir buvo šeštas pagal rezultatyvius perdavimus.

Sezoną M. Jamesas baigė NBA klube Bruklino „Nets“, kur per 13 rungtynių pelnė po 7,7 taško, atliko 4,2 rezultatyvaus perdavimo.

2018-2019 metais amerikietis laimėjo Alphonso Fordo apdovanojimą kaip rezultatyviausias turnyro žaidėjas – pelnė vidutiniškai po 19,8 taško per rungtynes vilkėdamas Milano „Armani“ marškinėlius.

„Ieškojau kitokio ir viliojančio iššūkio, – kalbėjo M. Jamesas. – Norėjau pradėti ką nors nauja, lyginant su tuo, ką jau patyriau per savo karjerą. Tai išties gera galimybė man pradėti naują nuotykį ir įrodyti, koks esu žaidėjas. Mano tikslas – laimėti tiek rungtynių, kiek tik įmanoma, būti konkurencingiems Eurolygoje.

Esu laimingas, kad prisijungiau prie „Monaco“, nekantrauju pradėti žaisti Prancūzijoje, puikioje atmosferoje. Nesame favoritai, tačiau atvykau čia kupinas ambicijų ir noriu padėti komandai pasiekti kuo aukštesnį lygį“.

Įdomu, kad Delfi laidoje „Iš rūbinės“ vasarą Mindaugo Kuzminsko kalbintas M. Jamesas sulaukė klausimo, kuriame klube amerikietis norėtų žaisti. Buvo ir sąlyga, kad tas klubas negali būti tas, kuriame žaidė arba žaidžia dabar. Jau tuomet nuskambėjo gana orakuliškas atsakymas – „Monaco“. Amerikietis tvirtino, kad norėtų vilktis šios komandos marškinėlius, nes ten – Monake – labai gražu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)