Dėl nuolatinių konfliktų su treneriu Dimitriu Itoudžiu iš Maskvos CSKA klubo išprašytas Mike'as Jamesas pavasarį sėkmingai prisijungė prie Bruklino „Nets“.

Čia Mike'as prisijungė prie tokių NBA žvaigždžių kaip Jamesas Hardenas, Kyrie Irvingas ir Kevinas Durantas. Komandai papildymo prireikė dėl pastaraisiais mėnesiais ją nuolat kamuojančių traumų.

Primename, kad M. Jamesui praėjęs sezonas Eurolygoje buvo geriausias karjeroje – gynėjas per rungtynes rinko vidutiniškai po 19,3 taško, 5,7 rezultatyvaus perdavimo, 3,1 atkovoto kamuolio ir ilgą laiką buvo rezultatyviausias turnyro žaidėjas.

„Monaco“ komandoje be šių krepšininkų ir D. Motiejūno dar žaidžia Brockas Motumas, Alpha Diallo, Donta Hallas, Leo Westermannas, Yakuba Ouattara, Ibrahima Fall Faye, Rudy Demahis, Parisas Lee, Armelis Traore, Jerry Boutsiele, Danilo Andjusičius, Robas Gray ir Rudy Demahis. Komandą treniruoja Zvezdanas Mitrovičius.

Rugsėjo 30 dieną rungtynėmis tarp „Monaco“ ir Atėnų „Panathinaikos“ oficialiai startuos 2021-2022 metų Eurolygos sezonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)