Profesionalo karjerą 2018-aisiais pradėjęs atakų organizatorius prieš tai rungtyniavo Mursijos UCAM (Ispanija), o praėjusiame sezone keitė komandą net tris kartus:startavo Frankfurto „Skyliners“ (Vokietija), kur sužaidė penkerias rungtynes, netrukus persikėlė į Po Ortezo „Elan Bearnais“ (Prancūzija), bet ten taip pat neužsibuvo.

Galiausiai žaidėjas nutūpė Prienų ekipoje, kurios gretose LKL pirmenybėse vidutiniškai pelnydavo po 14,9 taško ir atlikdavo 5,1 rezultatyvaus perdavimo.

Tikimasi, kad Belgijos rinktinės gynėjas lengvai pritaps greitą žaidimą propaguojančio Virginijaus Šeškaus komandoje.

E. Lecomte prie komandos turėtų prisijungti prieš paskutines draugiškas rungtynes Jonavos arenoje, kuriose ketvirtadienį šeimininkai susitiks su Nur Sultano „Astana“ (Kazachstanas).

„CBet“ oficialų sezoną pradės kitą pirmadienį, kai savo namų aikštėje priims daugkartinius Lietuvos čempionus Kauno „Žalgirio“ krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)