W. Thomas turėjo pradėti sezoną su Kazanės „Unics“ klubu, tačiau oficialių rungtynių taip ir nespėjo sužaisti, sutartis su amerikiečiu buvo nutraukta rugsėjo 2 dieną.

Du pastaruosius sezonus 203 cm ūgio puolėjas praleido Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipoje, po krepšiais grumdamasis kartu su vidurio puolėju Artūru Gudaičiu. Anksčiau jis atstovavo „Valencia“ ir Malagos „Unicaja“ klubams.

Per 144 rungtynes Eurolygoje jis vidutiniškai pelnė 8,2 taško, atkovojo 4,9 kamuolio ir atliko 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį sezoną Eurolygoje jis rinko 9,3 taško, atkovojo 4,9 kamuolio, o VTB lygoje šie statistikos rodikliai buvo atitinkamai 11,9 ir 4,4.

Prieš įgydamas Eurolygos patirties W. Thomas žaidė Belgijoje, Gruzijoje, Turkijoje ir Italijoje. Žaisti į Prancūziją krepšininkas vyksta pirmą kartą karjeroje.

„Monaco“ komandoje be D. Motiejūno dar žaidžia Brockas Motumas, Alpha Diallo, Donta Hallas, Leo Westermannas, Yakuba Ouattara, Ibrahima Fall Faye, Rudy Demahis, Parisas Lee, Armelis Traore, Jerry Boutsiele, Danilo Andjusičius, Robas Gray ir Rudy Demahis. Komandą treniruoja Zvezdanas Mitrovičius.

Rugsėjo 30 dieną rungtynėmis tarp „Monaco“ ir Atėnų „Panathinaikos“ oficialiai startuos 2021-2022 metų Eurolygos sezonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)