Radijo laidų vedėja ir dainininkė krepšinio sirgalius supažindins su „Žalgirio“ rungtynių užkulisiais bei bandys užduoti ne visada su oranžiniu kamuoliu susijusius klausimus. Pirmoje sezono laidoje naujasis „Žalgiris TV“ veidas pakalbino į žiniasklaidos dieną susirinkusius žalgiriečius.

Man čia patinka, kol kas viskas gerai. Žmonės čia labai malonūs, jie su manim bendrauja socialiniuose tinkluose.
Emmanuelis Mudiay

„Esu, aišku, pozavęs prieš veidrodį. Tikriausiai kiekvienas yra tai pasibandęs. Visada yra svarbu, kaip atrodo plaukai – norisi kuo geriau, bet, aišku, neišeina ir viskas susivelia. Vakar nusiskutau, nes buvau toks truputį apsileidęs. Norisi tvarkingai atrodyti“, – tvirtino puolėjas Edgaras Ulanovas.

E. Jurgaitytė nepraleido progos pakalbinti į Lietuvą tik praėjusią savaitę atvykusį „Žalgirio“ komandos žaidėją Emmanuelį Mudiay.

„Man čia patinka, kol kas viskas gerai. Žmonės čia labai malonūs, jie su manim bendrauja socialiniuose tinkluose. Bandau pažinti vietinę kultūrą, – apie Lietuvą kalbėjo gynėjas. – Žiniasklaidos dienos metu sutikau daug naujų žmonių, atsakiau į daug įvairių klausimų, kol kas viskas klostosi linksmai. Skirtumų didžiulių nėra, iš esmės viskas labai panašu.“

Paklaustas, ar turi firminę pozą fotosesijų metu, E.Mudiay nesutriko ir atšovė: „Mano kairė pusė yra geriausia“.

Dar vienas „Žalgirio“ naujokas Joshas Nebo tokia patirtimi kaip E. Mudiay pasigirti negali, tačiau krepšininkas spėjo greitai įvertinti tokių renginių pliusus ir minusus.

„Blogiausia dalis galbūt yra fotosesijos, kadangi nesu didžiulis kamerų fanas ir man ne itin patinka fotografuotis. Geriausia dalis tikriausiai yra mano komandos draugai. Galiu leisti laiką su jais, kartu juokauti ir panašiai, – aiškino aukštaūgis. – Tikriausiai beprotiškiausias dalykas, kurį galiu padaryti fotosesijų metų, yra rėkimas. Kai manęs paprašo garsiai surėkti, tai tikriausiai yra beprotiškiausias dalykas, kurį galiu padaryti. Pas mane yra aiškios ribos.“

Tuo metu jaunasis „Žalgirio“ priekinės linijos atstovas Marekas Blaževičus Eglės buvo užkluptas klausimu apie tai, su kuriuo komandos draugu mielai vadintu veiksmo filme pagrindinius vaidmenų herojus.

„Norėčiau šitą žmogų turėti savo pašonėje veiksmo filme, – rodydamas į Karolį Lukošiūną juokėsi M. Blaževičius. – Dramos filme man padėtų „Coach Tuti“ (Tautvydas Sabonis – past.), nes jis yra dramatiškas. Jis moka motyvuoti žmones ir turi kalbos dovaną.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)