„Vikinglotto“ – tarptautinė Europos loterija, kurioje dalyvauja net dešimt šalių. Tai – Danija, Islandija, Norvegija, Suomija, Švedija, Slovėnija. Mūsų kaimynės Latvija, Estija, pernai prisijungusi Belgija ir, žinoma, Lietuva.

Šiemet, minėdami „Vikinglotto“ dešimtmetį Lietuvoje ir džiaugdamiesi vasario mėnesį laimėtu rekordiniu – 13-os milijonų eurų dydžio Aukso puodu, kuris atiteko žaidėjui iš Vilniaus, pakvietėme „Vikinglotto“ grupės šalis dėl laimėjimų susirungti krepšinio aikštelėje“, – sako Turnyrą organizuojantis „Vikinglotto“ vykdomojo komiteto atstovas Lietuvoje, Donatas Kazlauskas.

Turnyro organizatoriai džiaugiasi, kad savo jėgas tarpusavyje išbandys ne tik puikiai žinomi Lietuvos krepšinio klubai bei jų žaidėjai, bet ir dar keturios tarptautinės komandos.

Varžybose dalyvaus dvi Lietuvos komandos: Vilniaus „Rytas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“. Iš Estijos atvyks Talino „Kalev“, Latviją atstovaus Rygos „VEF“, Belgiją – Ostendės „Filou“, o Švediją – Norčiopingo „Dolphins“.

„Tikimės, kad šis keturių dienų turnyras, kurio metu pirmą kartą pasirodys prasidedančio krepšinio sezono pilnos komandų sudėtys, sudomins visus, pasiilgusius tarptautinių krepšinio varžybų“, – tiesiogines transliacijas stebėti kviečia D. Kazlauskas.

VARŽYBŲ TVARKARAŠTIS:

Rugsėjo 6 d. 16.30 val. susirungs Panevėžio „Lietkabelis“ ir Belgijos „Filou“.

19 val. dėl pergalės kovos Vilniaus „Rytas“ ir Švedijos „Doplhins“.

Rugsėjo 7 d. 16.30 val. Belgijos „Filou“ ir Latvijos „VEF“.

19 val. Estijos „Kalev“ ir Vilniaus „Rytas“.

Rugsėjo 8 d. 16.30 val. Švedijos „Dolphins“ ir Estijos „Kalev“.

19 val. Latvijos „VEF“ ir Panevėžio „Lietkabelis“.

Rugsėjo 9 d. laukia finalinės kovos:

14 val. dėl 5–6 vietos, 16.30 val. dėl 3–4 vietos.

19 val. vyks kova dėl pirmosios vietos.

Varžybas bus galima stebėti tiek „Jeep“ krepšinio arenoje, Ozo g. 14A, Vilniuje, tiek tiesioginėse transliacijose per „Delfi TV“.

„Krepšinio sirgaliai turi visas galimybes pasirinkti, kaip jie nori stebėti jiems įdomias varžybas“, – sako Irmantas Matilionis, „Delfi“ rinkodaros vadovas. Krepšinio gerbėjams, kurie negali atvykti į areną stebėti rungtynių, „Delfi“ siūlo patogiai jas tiesiogiai stebėti portale iš bet kurio Lietuvos kampelio.

Krepšinio gerbėjai, norintys sirgti už savo komandas arenoje, gali rinktis trijų tipų bilietus: dienos bilieto kaina – 8 eurai. Finalinės dienos bilietas – 10 eurų. Norintiems stebėti visas turnyro varžybas – bilietas kainuoja 25 eurus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)