Šioje lietuviškoje krepšinio akistatoje ryškiausiai žibėjo R. Giedraitis. 29 metų krepšininkas per 28 minutes įmetė 14 taškų (2/3 dvit., 3/6 trit., 1/2 baud.), atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 2 kamuolius.

T. Sedekerskis per 18 aikštėje praleistų minučių pasižymėjo 2 taškais (1/4 dvit.), 7 atkovotais kamuoliais, 3 rezultatyviais perdavimais ir 2 klaidomis.

Neapolio komandoje debiutavęs A. Velička taip pat pelnė tik 2 taškus. 22 minutes aikštėje praleidęs įžaidėjas iš Lietuvos realizavo tik 1 dvitaškį metimą iš 4m prametė visus 6 tolimus metimus, atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir 3 kartus suklydo.


Rezultatyviausiai nugalėtojų ekipoje žaidė 16 taškų surinkęs Alecas Petersas, o „Gevi Basket“ komandoje pasižymėjo 15 taškų pelnęs Markisas Mcduffie.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)