„Kaip ir daugelis lietuvių, esu krepšinio fanas. Užduotis sukurti garso takelį buvo ne paprasta, o ypač atsakinga. Mintys muzikai galvoje susidėliojo pakankamai greitai, beliko tik išpildyti. Pradėjau nuo harmonijos, styginiai ir pučiamieji instrumentai suteikė motyvacijos, o būgnų ir perkusijų partijos – sportinio veržlumo – energijos. O kaipgi be arenos šūkavimų ir plojimų? Vis dėlto trūko kažkokio kabliuko, įsimintinos melodijos, skanduotės. Tad ją įrašiau su keliais vokalistais, sudarydamas choro arba žmonių masės vaizdą“, – kūrybinį procesą nupasakojo J. Chachlauskas.

„Tikiuosi, muzika prieš rungtynes įkvėps tiek krepšininkus, tiek krepšinio sirgalius“, – pridūrė prodiuseris.

„Freakin Studio“ įrašų studijoje Vilniuje, kur darbuojasi prodiuseris, nuolat verda darbai.

Be daugybės lietuvių atlikėjų Justinas yra prisidėjęs prie kūrinių, dirbdamas kartu su su tokiais atlikėjais, kaip Jonas Blue, David Guetta, Tiesto, Armin Van Buuren, Ava Max ir kt. Jo klientai – didžiausios muzikos leidybos kompanijos: „Universal Music“, „Sony“, „Polydor“, „Positiva“ ir pan.

Jo prodiusuojamų amerikiečių „Inner City“ albumas „We Move All Together“ viename iš įtakingiausių JAV žurnalų „Billboard“ pateko tarp 10 geriausių 2020 Dance metų albumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)