Apie savo sprendimą baigti karjerą rinktinėje 191 cm ūgio Milano „Olimpia“ įžaidėjas trečiadienį paskelbė socialiniuose tinkluose.

Paskutinėmis varžybomis su Ispanijos komandos marškinėliais jam tapo Tokijo olimpinių žaidynių krepšinio turnyras, kuriame ispanai neįveikė ketvirtfinalio barjero, jame neatsilaikę prieš amerikiečius. Tokijuje S. Rodriguezas vidutiniškai per rungtynes rinko po 9 taškus ir atliko po 3 rezultatyvius perdavimus.

Nacionalinėje komandoje Chacho vadinamas krepšininkas debiutavo dar 2005-aisiais. Su rinktine jis iškovojo 2012-ųjų olimpinių žaidynių sidabrą ir 2016-ųjų bronzą, 2006-aisiais tapo pasaulio čempionu, 2015-aisiais – Europos čempionu, turi ir dar tris skirtingų spalvų Europos pirmenybių apdovanojimus.

Karjerą Sergio tęs klubiniame krepšinyje.

Primename, kad po Tokijo olimpinių žaidyinių su rinktine atsisveikino broliai Pau ir Marcas Gasoliai, yra laukiama ir tokio paties Rudy Fernandezo sprendimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)