Praėjusią savaitę pasiruošimą sezonui pradėję etatiniai VTB Vieningosios lygos čempionai ir Eurolygos finalo ketverto turnyrų dalyviai pirmadienį atidavė duoklę pagrindiniam savo rėmėjui – metalurgijos pramonės gigantui „Nornickel“.

Visa komanda nuvyko į už speigračio esantį Norilską, kur ne tik apžiūrėjo vienas didžiausių pasaulyje paladžio, nikelio, platinos bei vario kasyklas, bet ir padėjo atidaryti naują „Aika“ areną.

Parodomosiose rungtynėse prieš Dimitrio Itoudžio auklėtinius stojo iš Norilsko mėgėjų lygos žaidėjų sudaryta komanda.

CSKA pernelyg nenuolaidžiavo ūgiu, bet ne svoriu ir amžiumi gerokai atsiliekantiems mėgėjams, kuriems tai buvo veikiausiai vienintelė galimybė gyvenime išbandyti jėgas vienoje aikštėje su aukščiausio lygio profesionalais.

„Raudonarmiečiai“ laimėjo mačą 142:70.

Starto penkete susitikimą pradėjęs M. Grigonis jau antrą minutę iš po krepšio pelnė pirmuosius taškus atstovaujant CSKA ir vėliau ne sykį ėmėsi iniciatyvos užbaigdamas atakas pats arba ieškodamas komandos draugų išradingais perdavimais.

Vis dėlto Lietuvos rinktinės gynėjo debiutas protokole liko neužfiksuotas, nes mačo statistika paprasčiausiai nebuvo vedama.

Primename, kad M. Grigonis šią vasarą atvyko į CSKA po trijų sezonų Kauno „Žalgiryje“.

Pirmadienį D. Itoudis į aikštę neleido tik visa jėga treniruotis dar nepradėjusių Joelio Bolomboy, Andrejaus Lopatino ir Danieliaus Hacketto, taip pat patausojo Willą Clyburną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)